En osaa sopeutua

15.05.2016 - 3:04 / purkissa.
2 vastausta - “En osaa sopeutua”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Yhdyn nii-in tähän. :’D En voi uskoo et porukka kattoo ja ottaa osaa tällasiin ja oikeesti tykkää. Muistan aikoinaan kun tv-lupatarkastaja ei millään meinannut uskoa että ei, en katso tv:tä koska sieltä tulee pelkkää roskaa, ja piti oikein taskulampun kanssa käydä tarkistamassa miun kämpässä ettei siellä varmasti ollu mitään omia johtoviritelmiä salakatselua varten. Nykyisin sitten pitääkin maksella yle-veroa kaikesta tuosta sonnasta. <_<

  2. purkissa Kirjoittaa:

    Inkubi: Joo-o :´D ihan käsittämätöntä kuraa tulee nykyään tv:stä, jossa näytetään millainen kunnon ihmisen ”pitäisi” olla. Menestynyt, fitness, talenttinen, parisuhdehirmu jne… Itse en muista yhtään TV-lupatarkastusta, vaikka kuumottelin niitä aina ja oven avaaminen pelotti silloinkin :DD

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus