Sul sul!

18.06.2016 - 23:03 / purkissa.
2 vastausta - “Sul sul!”

 1. inkubi Kirjoittaa:

  Mikäli nautit jostain ja sulla on sitä tehdessä kivaa, se ei ole elämän tuhlaamista. Nuo mitä kutsut ”oikeiksi” hommiksi ovat velvollisuuksia. 😛 Rentoutuminen jonkin parissa missä sielu lepää on jaksamisen ja järjen kannalta tärkeämpää kuin ne. Koittaa vaikka tehdä yhden tympeän homman päivässä jos ei useampi onnistu, ja onnittelee itseään siitä vähästäkin mitä sai aikaan.

  En tunne sua lainkaan, joten en tiiä miten suhtaudut yksinoloon, mutta mikäli olet introvertti, niin mielestäni koet turhaan velvollisuutta väkisin sosialisoida ihmisten kanssa. Yksinolo on yhtä hyväksyttävää ja normaalia kuin jatkuva sosialisioiminen ja kaikkien kanssa kaverina oleminenkin. :3

 2. purkissa Kirjoittaa:

  Inkubi: Hei! Kiitos kommenteistasi, niitä olikin tullut paljon 🙂 linkitin blogisi, näytti niin kivalta!

  Juu, nuo ”pakkovelvollisuudet” ovat asioita joiden kanssa kamppailun jo ihan kotipuolessakin. Kun asuu toisen ihmisen kanssa, tunnen huonoa omatuntoa jos en ”tee mitään”, vaikka minulla olisi ns. Syy olla vetämätön. Ajattelen itsestäni pahasti varsinkin, jos teen jotain mukavaa vaikka pitäisi tehdä jotain kotitöitä ym, koska hävettää vain ”olla”. Olen yrittänyt onnitella itseäni esim. Tiskien tiskaamisesta, ja sen jälkeen onkin onnistunut olo 🙂

  Olen selkeästi introvertti ja SOS.tilanteiden pelko vaivaa, mutta silti haluaisin ystäviä/kavereita. Samanhenkisiä ihmisiä jotka eivät lähde esim. Silloin jos en ole työelämässä jolloin olen yhtä kuin roska. Siksi olen yrittänyt olla sosiaalinen TAI kaapia kasaan niitä ihmissuhteiden rippeitä mitä minulla on. Rankkaa se kyllä on 🙁

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus