Ihmisromu

10.08.2016 - 0:57 / purkissa.
4 vastausta - “Ihmisromu”

 1. sleepy Kirjoittaa:

  Tosi hyvä, että sait edes sairaslomaa kun väkisin pakotetaan enempään kuin tällä hetkellä kykenee. Vaikea siinä on yrittää itsekään, jos ei anneta tehdä sitä niissä rajoissa, missä se on mahdollista. Toivottavasti pääset jaloillesi pienempien askelien avulla eikä liian suurilla harppauksilla, kuten nyt kuulostaa. Tsemppiä tosi paljon<3

  Sitten pakko sanoa noista propuista. Pelastit ehkä mun päivän! Mulle on tässä kuluneen vuoden puolella ilmestynyt noita enkä ole oikein päässyt selvyyteen siitä mitä ne on ja onko ne millään tapaa normaaleja. Nyt kuitenkin annoit niille nimen ja googlaamaalla sain selvyyttä asiaan. Kiitos paljon! Ikävää se tosin ettei ne ole tarpeeksi suuri syy päästä leikkaukseen.. Yksityinen on niin hirvittävän kallis. :S

 2. purkissa Kirjoittaa:

  Kiitos tsempistä <3 ! Paja on nyt saikuteltu kokonaan, ja odottelen nyt kuntoutus-tädin soittoa. Katsotaan miten käy :0

  Hyvä että osasin neuvoa proppujen jäljelle 😀 ! Vaikka onkin ällö aihe… Yritetään molemmat pärjätä proppunielujemme kanssa! Yksityinen on joo kallis, mutta kai sieltä on pakko lähete hakea jos usein sairastuu moisen takia 🙁

 3. inkubi Kirjoittaa:

  Toi on niin väärin, ettei mistään voida joustaa ja kaikkien on PAKKO ottaa osaa kaiken maailman ryhmäaktiviteetteihin joilla ei välttis ole mitään tekemistä ko. työn kanssa. -.- Tommonen ehdottomuus ”kaikki tai ei mitään” on yksi suurimpia syitä ihmisten pahoinvointiin.

 4. purkissa Kirjoittaa:

  Inkubi: Kyseessä oli ryhmömuotoinen pajatoiminta, ei onneksi mikään ”oikea” työpaikka. Silti ahdisti se pakkososiaalistuminen, varsinkin kun työstän juuri sos.tilanteiden pelkoani 🙁

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus