Kriisiä ilmassa

19.09.2016 - 3:16 / purkissa.
2 vastausta - “Kriisiä ilmassa”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Olen kans ollut työkkärin kautta kuntouttavassa ja mua ainakin kauhistutti toi ”aloitetaan minimistä.” Joo, ja sitte lisätään ja lisätään tunteja ja päiviä kunnes lopulta ollaan siinä kamalassa 8h/päivä ja 5pv/viikko -systeemissä. Verrattavissa helvettiin. x_x; Toivottavasti pääsit johonkin kunnon paikkaan, missä ei tahkota ilmaistyövoimalla rahaa minnekään hämärälle yritykselle. <_<

  2. purkissa Kirjoittaa:

    Joo, olin kuntouttavassa työtoiminnassa 2016 lopussa, ja joudun menemään nyt uudestaan samanlaisella systeemillä (1 krt viikossa 4 h) kun en ollut kuntoutunut mihinkään suuntaan… yritti ne laittaa enemmän tunteja, mutta tällä hetkellä ei pää vain kestä :/ Olen päässyt silleen kunnon paikkoihin, että ne ovat ryhmätyyppistä yleistoimintaa, eikä yrityksille ilmaistyövoimaa joissa ei välttämättä ymmärretä miksi ”olen niin hidas”. Ajatuskin moisesta kauhistuttaa ._.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus