Kiireinen piirtäjä päivittää vihdoin

11.05.2017 - 19:00 / purkissa.Pikkuisen jännittää.

Kategoria: Sarjakuvablogi.
Tagit: , , ,6 vastausta - “Kiireinen piirtäjä päivittää vihdoin”

 1. elävätuoli Kirjoittaa:

  Onneaa! 🙂

  Oon seuraillu sun menoja jo pitemmän aikaan ja olen niin onnellinen sun puolesta!

 2. purkissa Kirjoittaa:

  Kiitos :’) ~ ei tämä vielä tarkoita että kouluun pääsisi, mutta olen kyllä tästäkin jo jokseenkin ylpeä… Tiedän, miten hankalaa valintakokeisiinkin on jo päästä :0

 3. Zerwolf Kirjoittaa:

  Kiva kuulla, että asiat on positiivisempaan suuntaan päin ja onnittelut valintakokeisiin pääsystä! Tsemppiä niihin!

  Oon ite saanut sen käsityksen, että LAMK:iin on hyvin vaikea päästä ja ite sain hylättyä tulosta kahdesta yrityksestä huolimatta jo ennakkotehtävien kanssa (tai sit vaan hain väärälle puolelle). :’)

 4. purkissa Kirjoittaa:

  Joo, asiat on nyt ihan ok! Katsotaan vaan mitä sitten käy jos en pääse kouluun :,D saatte lukea ininääni sitten…

  Itseasiassa ajattelin että minulla ei Lahteen mahdollisuuksia olisi, ja siksi laitoin sen hakujärjestyksen viimeiseksi… yllätys oli jalat alta vievä (siksi istun merkinnässä :’D)! Toivotaan että tuomarit tykkää sitten myös niistä valintakoetöistäni :0…

 5. cbh Kirjoittaa:

  Olen itse valmistunut useampi vuosi sitten muotoiluinstituutista (graafisen suunnittelun linjalta). Valintakoe on jännittävä tilaisuus, ei kuitenkaan kannata stressata liikoja. Aikaa saattaa joidenkin tehtävien kohdalla olla vähän, mullakin jäi aikoinaan monta tehtävää kesken, mutta sisään pääsin. Tärkeintä on että ne näkee siellä mikä se sun ajatus jokaisen työn kohdalla on. Kantsii tosiaan lukea tehtävänannot huolella ja ajatuksella, ikävintä on, jos käsittää tehtävän väärin ja sen takia menee koko työ pieleen…
  Jokatapauksessa, tsemppiä kokeisiin! :>

 6. purkissa Kirjoittaa:

  Kiitos neuvoista ja tsempeistä! Olen vähän myöhäinen lintu näiden AMK-juttujen kanssa, ja tämä vuosi on ensimmäinen kun pyrin ”kunnolla” 🙂 hieman joo jännittää että ehdinkö saada kuin viivan paperille, kun olen ihan auttamattoman hidas… mutta yritän olla siitä stressaamatta, kuten neuvoit~!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus