Kokeiden jälkimakustelu

5.06.2017 - 1:06 / purkissa.


Julkaisen ehkä myöhemmin ennakkotehtäviä ym. mitä tein kokeita varten. Nyt nukkumaan!

Kategoria: Sarjakuvablogi.
Tagit: , , ,4 vastausta - “Kokeiden jälkimakustelu”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Tsemppiä! Tuloksien odottelu tuntuu kyllä aina ikuisuudelta, mutta toivottavasti käy hyvin :3 Ite kävin kans aikoinaan Muotsikan graafisen pääsykokeissa (en päässyt sisään sitten lopulta) ja mullekin jäi mieleen, että haastattelijat oli melko nuivia :’D Muutenkin ne oli kyllä kauheimmat pääsykokeet jotenkin joissa oon ikinä ollut, johtui varmaan siitä, että ne kesti neljä päivää ja stressasi, että piti yöpyä jossain Omppuhotellissa, jossa naapurit melus enkä saanut nukuttua (plus tietysti jännitti ihan pirusti).

 2. purkissa Kirjoittaa:

  Hui, oliko kokeet joskus 4 päiväiset?! Nyt oli 3 päiväiset, ja viimeisenä päivänä alkoi olla jo vähän tiukkaa :O … onneksi pääsin sentään joka päivä kotiin junalla, eikä tarvinnut sentään yöpyä missään.

  Oli joo vähän nuivahko fiilis 😀 … siinä ne selasi portfoliotani, vaihtoivat sitä käsistä käsiin ilman mitään kommentteja. Siitäkään ei tunnuttu tykkäävän että minulla on pitkä väli viimeisimpään taidetyyppiseen kouluun (vaikka ei sillä oikeasti luulisi väliä olevan) :\ no jaa, onneksi Lahti ON kolmantena! Kaikki paineet kääntyvät melkein 3D linjaa kohti, mutta katsotaan miten käy… toivossa on hyvä elää t: mato 🙂

 3. - Kirjoittaa:

  Tärppäsikö? 😀

 4. purkissa Kirjoittaa:

  Uusin merkintä kertoo asian 😉

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus