Henkilö Pur-kissan takana

12.03.2016 - 20:47 / kyuuketsuki.


♥ Essi Välimäki
♥ 25.09.1991
♥ Asuu Riihimäellä
♥ Avoliitossa
♥ Kuva-artesaani ja puutarhuri
♥ Kissasaldo: 2
♥ essi_valimaki@live.fi

Tämä värikäs kissablogi saapui keskuuteemme 20.3.2016. Tekijä olen minä, Essi Välimäki, netissä (nykyään) Pur-kissa. Ennen liikuin netissä ”Kyuuketsuki” ja ”KetsukiKyuu” nimellä. Vanha blogini Ei.Niin.Ovela.Kettu oli toiminnassa n. 5 vuotta, mutta about vuoden tauon jälkeen oli aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Oli myös tehtävä altteristani, eli ”kuorestani” enemmän minun näköinen, joten kissa ja värit olivat oiva vaihtoehto!

Rakastan piirtämistä, eläimiä (supererityisesti kissoja), vuodenaikojen vaihtelua, haaveilua, nukkumista, syvällistä ajattelua ja random sähellystä. Inhoan ahdistusta, masennushetkiä, riitelyä, ahdasmielisiä/inhottavia ihmisiä, selittää itseäni (koska en osaa), kipeää haluamista. En tykkää kasvaa aikuiseksi.

Vuoden 2016 alussa koin jonkinasteisen henkisen kriisin, jonka myötä päätin, että haluan palata taas taidealalle (tämä antoi myös sysäyksen tähän blogiin, joka innostaa piirtämään enemmän). Haaveinani on tehdä sarjakuva-albumi, kirjoittaa kirja, omistaa kasa kissoja ja asua pienessä punaisessa tuvassa kaukana kaikesta.

Olen (kai) ihmisenä ihan mukava, ja juttelen mielelläni samanhenkisten ihmisten kanssa ja tykkään uusista tuttavuuksista! Minuun saa yhteyttä blogin, deviantArtin, facebookin ja sähköpostin kautta.Kommentointi on suljettu.

Trackback URI |